JungProperties.bg
 
 . СГРАДАТА
   . Технически параметри
   . Удобства и сигурност
   . Качества
   . Разпределение
 . МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
   . Пространство
   . Обкръжение
 . ГАЛЕРИЯ
   . Панорама
   . Интериор
   . Екстериор
 . НОВИНИ
   . Откриване Офис ЮНГ3
 . КОНТАКТ

Сградата

Офис сградата е разположена на един от главните булеварди на столицата, в близост до Околовръстен път, което осигурява бързо и удобно придвижване към центъра, към летище София и към всички входни и изходни артерии на столицата.

Великолепното съчетание на изчистени прави линии и същевременно богатство на струяща светлина, благодарение на окачена стъклена фасада, създава една транспарентна визия резултат от сполучлива комбинация между премерена ексцентричност, модерен дизайн и енергийно спестяващи технологии.

Бизнес сградата е проектирана и изпълнена с монолинта носеща конструкция, позволяваща свободно планиране на вътрешното пространство. Разполага с подземен гараж за служителите на помещаващите се фирми, както и открит паркинг за гости. Партерният етаж е подходящ за търговски помещения и магазини. Етажите от първи до осми са предвидени за офис помещения. От последният терасовиден етаж се разкрива пленителна панорамна 360-градусова гледка на Рила планина на юг, Витоша на юго-запад и Стара планина на север.  


Офиси под наем ЮНГ 3

Офиси под наем ЮНГ 3

Офиси под наем ЮНГ 3

Офиси под наем ЮНГ 3

Офиси под наем ЮНГ 3

Офиси под наем ЮНГ 3
 
 

 
 
   СГРАДАТА  jung.bg
.    Copyright © 2010 JungProperties.bg   All Rights Reserved.